WIJ WEsterhoven wint de Kempentrofee!

Met 32% van de stemmen waren wij de overtuigende winnaar van de Kempentrofee 2018. En dat is iets waar we met zijn allen enorm trots op mogen zijn! Andere genomineerden waren Project NLS, Torenzicht een Grensbeleving, Inkoop Samenwerking de Kempen en SamenSlim Eersel. Uit handen van waarnemend burgemeester Joseph Vos van de gemeente Eersel ontvingen wij deze felbegeerde trofee tijdens een feestelijke bijeenkomst in Domein Oogenlust.

Over de Brabantse Kempentrofee

De Brabantse Kempentrofee is bedoeld voor bedrijven, organisaties en personen om innovatie en samenwerking in de regio de Kempen te stimuleren. De trofee is een initiatief van het Streekplatform de Brabantse Kempen. Het platform bestaat uit de Kempengemeenten, andere (semi) overheidspartijen, ondernemersplatformen, onderwijs- en kennisinstellingen. In het Streekplatform werken alle partijen samen aan een mooie leefomgeving, een duurzame bloeiende economie en een prettig maatschappelijke samenleving. Dat doen zij via het Huis van de Brabantse Kempen waar initiatieven worden ontwikkeld en projecten worden uitgevoerd die bijdragen aan een aantrekkelijk vestigings- en woonklimaat; voor een gezond toekomstperspectief voor bedrijven en inwoners in de regio.

Overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties, burgers, kennis- en onderwijsinstellingen vinden het belangrijk om samen initiatieven te ontwikkelen die de leefbaarheid en de vitaliteit van de regio vergroten. Met het uitreiken van de Kempentrofee willen we bestaande initiatieven waarderen en uitdragen in de regio en tegelijkertijd nieuwe initiatieven stimuleren.