Vrijwilligers gezocht om samen te eten!

WIJ WEsterhoven verbindt… De maaltijd samen met iemand kunnen gebruiken zorgt ervoor dat men in ieder geval tijdens dit moment van de dag niet alleen hoeft te zijn. Men kan genieten van elkaars verhalen, grappen maar ook soms moeilijke momenten met elkaar delen. Of je nu jong bent of ouder, dat maakt niet uit!

WIJ WEsterhoven werkgroep ‘Wij worden ouder’ gaat, in samenwerking met KBO en Hoefzicht, de mogelijkheid bieden om één maal per maand samen de maaltijd te kunnen gebruiken. Samen gaat men op inkoop en bereidt de maaltijd samen, want ook onder het doppen van de boontjes of het schillen van de aardappelen kunnen mooie/sterke verhalen verteld worden!

Onze werkgroep zoekt nog vrijwilligers die er samen voor zorgen dat deze activiteit één maal per maand kan doorgaan! Heeft u dus op dinsdagavond tussen 16.30 en 19.00 uur tijd en lijkt het u wel wat om dit project te ondersteunen? Stuur dan een persoonlijk bericht naar Ellen Coppens-Winters (info@ellenwinters.nl) of Helma van Gerven (helmavangerven@zuidzorg.nl), dan nemen wij contact met u op voor meer informatie.

Alvast hartelijk dank voor uw reactie!